Sunna Sari Mielipide voi muuttua, ajat voi muuttua, eilen olin ja tänään olen, huomisesta en tiedä, elämästäkin vain vähän.

Persujen pitäisi palkata sitoutumattomia

Puhumaan ääneen puolestaan asioita mitä eivät itse uskalla puhua mediaa pelätessään. Nyt huomaa kuinka Perussuomalaiset politiikot ovat vaienneet. Jopa minua käytiin hyssyttelemässä hiljaiseksi, että älä enään jatka tätä juttua sillä asia on jo kuopattu. (Hihamerkki gatea siis) Mutta oikeasti asiaa ei ole monenkaan mielestä kuopattu, me odottelemme lopputulemaa miten tässä sitten lopulta tulee käymään.

Näyttää siltä ettei Perussuomalaiset uskalla enään hiiskahtaa mistään asiasta sillä jopa ironiset kirjoitukset saa tämän joukkion paniikin valtaan. Ehdotankin siis että palkkaatte meitä sitoutumattomia puhumaan asioista kuin asioista. Eihän meitä äänestäjiä vielä kuitenkaan voi erottaa mistään. Jos nyt sattuisi kirjoittamaan hiukan ironisen tyylisen kirjoituksen, varmuuden vuoksi laitettaisiin sopimus pykälään että maksetaan sitoutumattoman sakot jos se sanominen johtaa oikeussaliin.

Kannattaa kuitenkin palkata sellaisia sitoutumattomia jotka eivät pelkää sanoa asiaansa vaikka ironian muodossa tai muuten tästä maasta on tulossa melkoinen tosikkolandia eikä kenenkään kirjoitukset enään kiinnosta ketään. Minä ainakin tahdon lukea ihmisten kirjoituksia enkä mitään ryhmien kirjoituksia, sillä sellaistakin olen kuullut esitettävän, että jokaisen persun pitää hyväksyttää kirjoituksensa ensin ryhmällä ennen eetteriin syytämistä.

No tämäkin juttu oli osin ironiaa mutta jotain totuutta on tästäkin kaiveltavissa, jätetään se lukijan tehtäväksi.

Kiitokset kuitenkin Kotkaan, siellä oikeasti osattiin laittaa asia mittasuhteisiin ja eipä varmaan tarvitse kotkan poikii ilman siipii laulella. Rehellisyyden ja oikeudenmukaisuuden siivet nimittäin kantaa tätä elämää.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän SunnaSari kuva
Sunna Oksala

Aivan oikeastihan on kyse pelosta natsikortista, minä olen kuitenkin samaa mieltä natsikortista mitä Wikipediakin.

Natsikortti tarkoittaa epäasiallista Adolf Hitlerin tai natsien käyttämistä argumentoinnissa tai suoraan keskustelussa. Jonkin asian saattamista huonoon valoon rinnastamalla se satunnaisten yhtäläisyyksien perusteella natsismiin kutsutaan "natsikortin pelaamiseksi", millä viitataan vertauskuvallisesti korttipeleihin. Jonkin asian moraalista tuomitsemista tällaiseen satunnaiseen yhtäläisyyteen vetoamalla pidetään argumentaatiovirheenä, jolle on annettu nimi Reductio ad Hitlerum.

Vastaava tapaus on myös niin sanottu rasistikortti.

Usein (natsi-Saksaan liittymättömässä) uutisryhmäkeskustelussa Hitlerin tai natsit ensimmäisenä maininnutta pidetään argumentoinnin hävinneenä osapuolena.[1]

Godwinin laki

Natsikorttiin liittyy läheisesti niin sanottu Godwinin laki. Se on Internet-kulttuurissa – erityisesti uutisryhmissä – käytetty nimitys maksiimille, jonka mukaan yksittäisen verkkokeskustelun laajentuessa ennemmin tai myöhemmin joku mainitsee Adolf Hitlerin tai natsit, eli kuvaannollisesti ”vetää esiin natsikortin”.

Alkuperäinen määritelmä Jargon Filessä Godwinin laille on:

»Keskusteluryhmässä käytävän keskustelun pitkittyessä natsismi- tai Hitler-vertauksen todennäköisyys lähenee arvoa 1»
(http://www.science.uva.nl/~mes/jargon/g/godwinslaw...)

Mike Godwin

Käsitteen keksi yhdysvaltalainen lakimies Mike Godwin vuonna 1990 havaittuaan verkon keskusteluryhmissä olevan niin paljon natsivertauksia, että niistä oli kehittynyt meemi. Godwin päätti harjoittaa meemimuuntelua (vertaa geenimuuntelu) luomalla vastameemiksi Godwinin lain ja alkamalla ahkerasti siteerata lakia verkkokeskusteluissa. Hänen yllätyksekseen vastameemi tarttui internet-kulttuuriin ja pian muutkin verkkokeskustelijat viittasivat siihen.[2]

http://fi.wikipedia.org/wiki/Natsikortti

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi

Nykyisin se natsikortin vetäjä voittaa aitomaattisesti.

Käyttäjän SunnaSari kuva
Sunna Oksala

Sepä on tullut koettua kyllä, jopa siitä saa natsikortin eteensä jos on sakasalaissyntyinen..mitä sen jälkeen on enään sanomista? Ei juuri mitään.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Kyllä, kyllä ja kieltämättä sitoutumattomat ovat voimansa ja kykynsä näyttäneet - koko maailmalle!

Käyttäjän SunnaSari kuva
Sunna Oksala

Ehkä sen ovat kuitenkin näyttäneet ne sitoutuneet, sitoutuneet valehetelemaan ja levittämään tosiasioita valheina. Emme me sitoutumattomat hyväksy valheen pönkittämistäkään.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Sitoutumaton voi kirjoitella mitä milloinkin lystää. Sitoutumattomilla ei ole pääsyä puolueen virallisiin päätöksentekoelimiin, joten sitoutumattomien tiedot ovat siinä mielessä puutteellisia, eivätkä pidä lähestulkoonkaan aina paikkaansa. Tämä pitäisi kaikkien ymmärtää!

Käyttäjän SunnaSari kuva
Sunna Oksala

Joo mutta ne sitoutumattomat kuitenkin omistaa sen äänestysoikeuden ja asiaahan on turha spekuloida ihan vääriltä kanteilta. Pakkopullaa ei ole olemassakaan vapailla ihmisillä ja valheita ei pidä ylläpitää.

Käyttäjän SunnaSari kuva
Sunna Oksala

Sitoutumaton voi kirjoitella mitä milloinkin lystää. Sitoutumattomilla ei ole pääsyä puolueen virallisiin päätöksentekoelimiin, joten sitoutumattomien tiedot ovat siinä mielessä puutteellisia, eivätkä pidä lähestulkoonkaan aina paikkaansa. Tämä pitäisi kaikkien ymmärtää!

Eikös tää mene nyt hieman nurinkuriseksi? Sitoutumaton ei pääse puolueen virallisiin päätöksentekoelimiin??? Mitenkä niitä päätöksiä siellä puolueessa tehdään jos äänestäjät katoaa? Jos ei uskalleta sanoa juu tai jaa ja pölistään ummehtuneita, ketä sellainen kiinnostaa?

Ilkka Järvelä

Leskisen persut alkaa kuulostaa "vanhalta valtapuolueelta" jonka kanssa en halua olla minkäänlaisissa tekemisissä. No kovasti sai Leskisen eilinen R-L kirjoitus kiitosta, pikkuhiljaa puolue alkaa kelvata valtaeliitille.

Käyttäjän SunnaSari kuva
Sunna Oksala

Ilkka, siinä vaiheessa on vain äänestäjät kaikonneet.

Käyttäjän SunnaSari kuva
Sunna Oksala

Jussi Halla-aho tuli esiin, hienoa. Ja taas niin viisaasti että olin välittömästi samaa mieltä koko asiasta. Mutta tulipa sieltä hieman tätä kirjoitustanikin sivuavaa asiaa.

Monet perussuomalaiset ovat tulleet politiikan ulkopuolelta ja olleet aktiivisia nettikirjoittajia. Netissä vallitsee tietynlainen kirjoittamiskulttuuri; monet kirjoittavat hyvin voimakkaan sarkastiseen ja ironiseen sävyyn, koska sellaisia tekstejä on mukavampi lukea. Sitten kun he tulevat politiiikkaan, heidän on vaikea tottua siihen, että täällä vallitsee värittömyyden ja hajuttomuuden ja mauttomuuden ja ketään loukkaamattomuuden kulttuuri. Sen takia perinteisten poliitikkojen blogit ovatkin usein niin tylsiä, että täällä ei kukaan uskalla sanoa mistään rehellisesti mitään. Kaikki joutuvat punnitsemaan, että jos tämän lauseen irrottaa yhteydestään, niin miltä se saadaan näyttämään. Toimittajat roikkuvat 24 tuntia vuorokaudessa poliitikkojen FB-seinillä odottamassa herkullisia kohuotsikoita sieltä. Tämä on surullista.

http://yle.fi/alueet/helsinki/2012/04/halla-aho_ly...

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Joo, minäkin ilmottaudun kirjoittajaksi. :=)

Henry

Käyttäjän SunnaSari kuva
Sunna Oksala

jep oikeen hyvä kirjoittaja oletkin, mitäs luulet, alkaako tästä kehkeytymään uusi ammattikunta?

Käyttäjän raffu kuva
Rafael Rantala

Tarvittaessa lähtee myös, jeps. hymiö.

Käyttäjän SunnaSari kuva
Sunna Oksala

Perussuomalaiset piti olla populistinen puolue..mutta mihin se populismi on nyt kadonnut? On vissiin kompastuttu omaan ideologiaan.

Käyttäjän SunnaSari kuva
Sunna Oksala

Takkirauta: Huumorintajuttominen tosikkojen maa

Surkuhupaisinta näiden tyhmien ja ahkerien huseeraamisessa on vaatia Helena Erosen poispotkimista. Sillä siinä nämä kukkahattutädit ja koppalakkisedät eivät tajua että he ampuvat itseään jalkaan. Jos Eronen saa lähdön kilometritehtaalle, yksikään tuon älykkään ja räävittömän ihmistyypin edustaja, mikäli ruukinmatruuna satiirikkoja yhtään tuntee, ei suinkaan mene nurkkaan häpeämään ja poraamaan. Hän tajuaa, että hei, nyt minulla ei enää ole kytköksiä yhtään mihinkään ja koska hän ei ole Perussuomalaisten jäsen, tällöin all bets are off. Sen jälkeen hänellä ei ole enää estoja kirjoittaa ihan mistä tahansa juuri niin räävittömästi, purevasti ja satiirisesti kuin hän itse haluaa niin kauan kun hän ei riko lakia vastaan. Pahimmassa tapauksessa olemme saaneet vielä pahemman irvileuan kuin ruukinmatruuna ja Kati Sinenmaa yhteensä.

http://takkirauta.blogspot.com/2012/04/huumorintaj...

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Juuri näin.
Enkä ole yhtään pahoillaan, eteni asia nyt niin tai näin. Satiiri ja Helena voittaa aina.

Henry

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

En jaks just nyt avata uutta blogia, mutta on jonkun s-posti "vuotanut"?

Väitän, että suurin osa salasanoista on naurettavan helppo avata ja tiedon mukaan vain 10% tietsikoista on oikeasti suojattuja.
Sähköpostihakkerointiohjelma maksaa 40$, joten älkää nyt hyvät ihmiset uskoko, että mikään salassa pysyy.

Jos haluat Sunna, voidaan huomenna käydä läpi näitä suojajuttuja. Minä en hakkkeroi, mutta voin neuvoa miten mittaat tietsikkasi ja salasanasi luotettavuuden.

Henry

Toimituksen poiminnat