Sunna Sari Mielipide voi muuttua, ajat voi muuttua, eilen olin ja tänään olen, huomisesta en tiedä, elämästäkin vain vähän.

Pakolaisvirta alkoi Impivaarasta

Siinä se vallankumous sitten tehtiin. Kiitos kaikki Perussuomalaiset. Olo on heti paljon keveämpi, sain uutta toivoa tähän elämään. Ihmiset sitten kuitenkin ovat olleet vailla tätä että tulisimme kuulluksi. Ensin luulin olevani ajatusteni kanssa ihan yksin. Nyt jotenkin kestän tätä köyhyyttäkin paremmin kun siihen tuli tunnustus, empatia ja myötäelämisen halu. 

 

Järkyttävää huomata niin sanotun suvaitsevaiston puolelta jopa sitä että he jatkavat tätä persuvihaansa niin voimakkaasti että aikovat muuttaa Suomesta pakolaiseksi. No kerronpa teille että itse mietin ennen tätä historiallista vaalitulosta ihan samaa. Mutta en koskaan sitä heittänyt kenenkään kasvoille, en sinun kanssaeläjän enkä sinun politiikon. Yritin vain sanoa etten enää jaksa ja toivoa ei ole missään.

Miksi te sanotte noin?  MIKSI?

Että muutatte Suomesta pois kun persut eli me Suomen kansalaiset ilmaisimme tahtomme että nyt riittää? Onko sillä tekemistä diktatuurin kanssa mitään? Että hyväksytään vain ja ainoastaan ne omat mielipiteet ja kun demokratiassa ihmiset ilmaisee itseään, te väitätte että olemme tyhmiä ja te muutatte sen takia pois? Missä teidän suvaitsevaisuus nyt on? Mutta menkää vaan kokeilemaan maailmalle suvaitsevaisuutta ja kun tulette takaisin , toivottavasti maailma avarsi teitä.  

 

Minä jään tänne Impivaaraan nyt mielelläni, tiedän että sain niin paljon henkistä voimaa että mistä tietää vaikka koppeudun täältä loukusta jotain hyvää ja ihmisläheistä tekemäänkin.

Kiitos teille kaikille ystäville jotka tuitte minua tämän päätöksen muovautumisessa, koin tekeväni oikean päätöksen.

 

Tervetuloa liittymään JYTKYLÄISIIN

http://www.facebook.com/group.php?gid=114477898576872 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän LasseRyti kuva
Lasse Ryti

Kyllä se on ihan oikein, että jos ei voi nyt Suomessa asua, pitää muuttaa pois. Tervemenoa, minä ainakaan en jää kaipaamaan tuollaisia ruikuttajia.

buuri johannesbuurista

Kaikki ne suomalaiset jotka eivät voi 'impivaaralaisessa' Suomessa asua:

Tervetuloa Afrikkaan!

Täällä ei tarvitse tehdä lumitöitä, on ihania eksoottisia makuja, hajuja ja värejä. Elämä ei ole tylsää, vaan aina tapahtuu uusia yllättäviä asioita. Monikultturisuus ja yhteisöllisyys kukoistaa.

Tervetuloa, ja viipykää pitkää.

Jättäkää se turvenuijien tylsä impivaara ja tulkaa hakemaan multikulttuuria ja sen päälle hajuja ja makuja!

///

Cheers, ja onnea Persuille!

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Hupsista, buuri johannesburgista jo tuossa toivotteli mitä itselläkin oli mielessä. Miksi tuoda Afrikkaa Impivaaraan kun impivaaralainen voi mennä Afrikkaan.

Käyttäjän SunnaSari kuva
Sunna Oksala

hahahaa..anteeksi mä repesin ihan totaalisesti, vai onko mulla tänään nauru jotenkin herkässä..REPS teille molemmille..

Yksi Turkkulaanen

Heh heh, antaa niitten mennä. Tulee parempi maa Suomesta...

Käyttäjän SunnaSari kuva
Sunna Oksala

Päteekö vanha sananlasku että kun väki vähenee pidot paranee?

Yksi Turkkulaanen

Ainakin kun tuommosista valittajista päästään.

Toimituksen poiminnat